Удар по «Новій пошті» в Коротичі на Харківщині: експерти ідентифікували тіла п’ятьох загиблих (відео)

13:17  |  22.10.2023
Удар по "Новій пошті" в Коротичі на Харківщині: експерти ідентифікували тіла п'ятьох загиблих

Фото: hk.npu.gov.ua

Експерти ідентифікували за зовнішніми ознаками тіла п’ятьох загиблих внаслідок удару по приміщенню Харківського інноваційного термінала «Нової пошти» в смт Коротич на Харківщині ввечері 21 жовтня. Про це повідомив т.в.о начальника відділу розслідування злочинів, вчинених в умовах збройного конфлікту слідчого управління обласної поліції Олександр Кобилєв.

Кобилєв розповів, тіло одного чоловіка не ідентифікували, бо воно було понівечене внаслідок пожежі. Слідчі встановлюють родичів загиблих людей. Також планують провести ДНК-експертизи, щоб встановити точні дані загиблих — криміналісти вже працюють над цим.

«Правоохоронці вилучили уламки від ракети. У будівлі пробитий дах, пошкоджені стіни. 16 поранених людей, яких ушпиталили, перебувають у стабільному стані. Внаслідок обстрілу загинули чоловіки середнього віку. Вони проживали у прилеглих населених пунктах області», — розповів Кобилєв.

За його словами, поряд з терміналом не було жодних військових об’єктів.

«Упродовж ночі слідчі, оперативники та інші поліцейські працювали на місці удару. Станом на ранок 22 жовтня правоохоронці додатково оглядають територію. Вночі рятувальники разом зі слідчими провели обстеження, але не виявили інших загиблих», — сказав Олександр Кобилєв.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що 21 жовтня близько 22:15 ворог завдав ракетний удар по терміналу «Нової пошти» у смт Коротич Харківського району. За попередніми даними, обстріл був здійснений двома ракетами типу С-300 з території Бєлгородської області рф. Відомо про 6 загиблих та 16 поранених. Всі постраждалі — працівники підприємства.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: