У Золочеві з-під завалів будинку дістали жінку, яка загинула тиждень тому

10:59  |  30.06.2022
В Золочеві з-під завалів будинку дістали жінку, яка загинула тиждень тому

Фото: facebook.com/MNSKHARKIV

29 червня під час розбирання завалів зруйнованого рашистами житлового 16-тиквартирного двоповерхового будинку рятувальники ДСНС відшукали тіло загиблої жінки. Про це повідомили в ГУ ДСНС України в Харківській області.

Ворожий обстріл стався ще 22 червня у селищі Золочів. Тоді стало відомо про загибель 3-х людей. Тіла 2-х з них вдалось дістати відразу.

На місці події працювали бійці 52-ї Державної пожежно-рятувальної частини 5-го Державного пожежно-рятувального загону, Аварійно-рятувального загону спеціального призначення і важка комунальна техніка.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що 22 червня у селищі Золочів Богодухівського району Харківської області прямим попаданням російської ракети було знищено двоповерховий багатоквартирний будинок.

За процесуального керівництва Богодухівської окружної прокуратури Харківської області розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни, поєднаного з умисним вбивством (ч. 2 ст. 438 КК України).

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: