У Старому Салтові ремонтують будинки, пошкоджені внаслідок російської агресії (відео)

17:53  |  10.08.2023
У Старому Салтові ремонтують будинки, пошкоджені внаслідок російської агресії

Фото: kharkivoda.gov.ua

На Харківщині триває відбудова об’єктів, які постраждали під час бойових дій. За дорученням начальника Харківської ОВА Олега Синєгубова першочергово відновлюють житлову сферу.

«Наразі у селищі Старий Салтів Чугуївського району за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії та місцевого бюджету відновлюють три багатоквартирні житлові будинки. У двох будинках, що розраховані на проживання 80 людей, через ворожі обстріли пошкоджено дах, вікна та внутрішньобудинкові комунікації», – зазначив Олег Синєгубов.

Два будинки, в яких наразі проводиться капітальний ремонт, розташовані по вулиці Східна.

«Окрім того, що відновлюємо пошкоджено житло, додатково утеплюємо дах і стіни. Закінчити зовнішні роботи плануємо вже в цьому році», – сказав начальник загального відділу Старосалтівської СВА Костянтин Гордієнко.

Загальна кошторисна вартість робіт на обох об’єктах становить близько 18 млн грн.

«Один з будинків був сильно пошкоджений. У ньому встановлюємо труби для індивідуального опалення, відновлюємо домоходи до кожної квартири. Наразі активно працюємо над покрівлею. Другий будинок зазнав менше пошкоджень, тому тут вже почали утеплення цоколю, поміняли усі вікна і двері, які були зруйновані і вибиті. У ньому на 95% виконана покрівля, зроблене перекриття, вимощення», – розповів представник підрядної організації Володимир Льовін.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: