У Слобідському районі відновлюють каналізаційний колектор

14:22  |  20.01.2023
У Слобідському районі відновлюють каналізаційний колектор

Фото: city.kharkov.ua

Бригади комплексу «Харківводовідведення» ведуть відновлювальні роботи на аварійній ділянці каналізаційного колектора діаметром 600 мм на вул. Плеханівській у Слобідському районі. Як повідомив начальник районної експлуатаційної дільниці Віталій Пилипенко, аварійна ситуація на технічно зношеній ділянці трубопроводу сталася увечері 5 січня на території стадіону «Металіст».

За його словами, ремонтники негайно приступили до її локалізації та виконали масштабний обсяг підготовчих та земляних робіт при глибині залягання колектора 6 м.

«На сьогодні завершили перший етап — замінили 23 м трубопроводу методом санації. Також реконструювали чотири каналізаційні колодязі, збільшивши їхній діаметр до 1500 мм. Відновлювальні роботи на ділянці закінчили, впорядковуємо місце розриття», — зазначив Віталій Пилипенко.

За його словами, цей колектор приймає стоки з кількох мікрорайонів центральної частини міста та безпосередньо зі Слобідського району. Щоб не створювати незручностей харків’янам та не відключати послуги, на місці аварії налагодили паралельне перекачування стічних вод.

Також він повідомив, що зараз бригади готуються до оновлення другої ділянки трубопроводу завдовжки 20 м.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: