У Шевченківському районі завершують підготовку до опалювального сезону

18:01  |  29.08.2023
У Шевченківському районі завершують підготовку до опалювального сезону

Фото: city.kharkov.ua

У Шевченківській філії КП «Харківські теплові мережі» завершують літню ремонтну кампанію. Працівники реконструюють магістральні камери, теплотраси та центральні теплові пункти. Зокрема завершили монтаж тепломеханічної частини однієї з вузлових магістральних камер.

За словами начальника філії Володимира Комарницького, вузол, збудований у 1979 році, ніколи капітально не ремонтували. Крім того, він підтоплювався ґрунтовими водами.

Завдяки новим дренажним насосам цю проблему буде вирішено. Володимир Комарницький зазначив, що у магістральній камері встановили нові труби, запірну арматуру та систему диспетчеризації SCADA, яка дозволить дистанційно керувати роботою камери.

Крім того, начальник філії повідомив, що в районі вже заповнюють магістралі теплоносієм, завершують підготовку внутрішньоквартальних та будинкових систем.

На одному з теплових пунктів, які цього року проходять повну реконструкцію, фахівці КП «Харківводоканал» міняють трубу холодного водопостачання. Після завершення всіх робіт буде подана гаряча вода.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: