У Шевченківському районі замінять майже п’ять кілометрів тепломагістралей

11:41  |  30.06.2023
У Шевченківському районі замінять майже п’ять кілометрів тепломагістралей

Фото: city.kharkov.ua

До початку опалювального сезону фахівці КП «Харківські теплові мережі» планують замінити майже п’ять кілометрів тепломагістралей у Шевченківському районі. Як повідомив начальник районної філії ХТМ Володимир Комарницький, 32% тепломереж пройшли гідровипробування і понад 89 км — готові до експлуатації.

Зараз продовжується заміна найбільш проблемних ділянок магістральних та внутрішньоквартальних мереж, збудованих у 1960-70-х роках.

За його словами, на сьогодні вже завершені профілактичні роботи на 9 з 12 локальних котелень, а також на 10 центральних теплових пунктах.

Зараз фахівці ХТМ проводять профілактичні роботи на головній котельні району Павлове Поле, яка обслуговує 340 житлових будинків, 15 шкіл, дев’ять дитячих садків та вісім лікувальних закладів.

Ще до початку повномасштабного вторгнення там був проведений капітальний ремонт котлів та встановлені два сучасні насоси з частотним регулюванням, а вже під час війни були замінені 82 одиниці запірної арматури та змонтовані нові теплообмінники.

За словами Володимира Комарницького, така модернізація врятувала котельню під час блекаутів минулого опалювального сезону.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: