У Шевченківському районі відновили зруйнований каналізаційний колодязь

13:05  |  28.05.2022
У Шевченківському районі відновили зруйнований каналізаційний колодязь

Фото: city.kharkov.ua

Бригада КП «Харківводоканал» оперативно відновила пошкоджений вибухом каналізаційний колодязь на вул. Науковій у Шевченківському районі. Як повідомив начальник Шевченківської районної експлуатаційної ділянки Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» Віталій Силенко, аварійники завершили ремонт пошкодженого колодязя діаметром 200 мм та переклали 5 м трубопроводу водовідведення.

«Було пряме влучення у мережі водовідведення. Капітальний ремонт оглядового колодязя на глибині залягання 3,5 м провели оперативно, також переклали 5 м мереж водовідведення. Споживачів від послуг не відключали. Щоб не створювати проблем мешканцям, застосували нашу звичайну практику перепідключення та перекачування стоків насосними агрегатами», — зазначив Віталій Силенко.

За його словами, робітники районної бригади щодня чистять зовнішні трубопроводи, усувають закупорки на мережах водовідведення, приймають та виконують шість-сім заявок від мешканців району. Вони відповідальні за центральні вулиці та контролюють мережі у місцях масового перебування людей.

«Зазначу, що кількість заявок зростає – харків’яни повертаються до міста, але ми готові та докладаємо всіх зусиль, щоб у місті не було проблем із відведенням стоків», – наголосив начальник районної ділянки.

Також на підприємстві зазначили, що бригади Комплексу «Харківводовідведення» щодня виконують понад 70 заявок на усунення нештатних ситуацій на каналізаційних мережах.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: