У Шевченківському районі перекладають водоводи

17:26  |  26.10.2022
У Шевченківському районі перекладають водоводи

Фото: city.kharkov.ua

Бригади Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» проводять заміну ділянки водоводу діаметром 500 мм на пр. Людвіга Свободи у Шевченківському районі.

Як повідомив начальник дільниці з перекладання та санації водопровідних мереж КП «Харківводоканал» Ніяз Ахмедов, там планово замінять 90 м технічно зношеної ділянки трубопроводу.

«Земляні роботи розпочали на початку жовтня. Завершили підготовку до заміни, у тому числі монтаж та паяння поліетиленової труби, термін експлуатації якої понад 50 років, проводимо укладання. До кінця місяця плануємо завершити роботи та облаштувати місце розриття», — зазначив Ніяз Ахмедов.

За його словами, на підприємстві при перепідключенні водоводів намагаються провести цикл робіт із повним забезпеченням водопостачання харків’ян. При реконструкції на мережах також виконують заміну запірної арматури та капітальне відновлення оглядових колодязів.

Ніяз Ахмедов наголосив, що роботи з перекладання технічно зношених мереж холодного водопостачання ведуться за графіком. Їх виконують методами горизонтально-спрямованого буріння та бестраншейного перекладання, щоб не руйнувати міську інфраструктуру та скоротити витрати на ремонт мереж та відновлення дорожнього покриття.

На підприємстві зазначили, що напередодні ремонтні бригади підприємства усунули 9 поривів на мережах холодного водопостачання та облаштувати 13 оглядових колодязів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: