У селі Студенок триває ліквідація наслідків масштабної пожежі

15:06  |  05.09.2024
У селі Студенок триває ліквідація наслідків масштабної пожежі

Фото: kharkivoda.gov.ua

Пожежа внаслідок ворожих обстрілів зруйнувала понад 130 домоволодінь, в яких проживали 205 людей. Про це повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов.

«Попри значні руйнування жителі залишаються в населеному пункті, понад 180 евакуйованих повернулися. Наразі у селі Студенок відновлено електропостачання, створено гуманітарний штаб, де людей забезпечують необхідною допомогою. У громаді відновила роботу амбулаторія загальної практики сімейної медицини, лікарі та гуманітарні організації надають постраждалим медичну допомогу й психологічну підтримку. Всіх мешканців села кожного дня забезпечують гарячими обідами від World Central Kitchen», – розповів Олег Синєгубов.

Для всіх постраждалих внаслідок масштабної пожежі від міжнародних партнерів, а також Балаклійської, Ізюмської, Барвінківської, Куньєвської та Донецької громад надходить гуманітарна допомога у вигляді продуктових наборів, засобів гігієни та речей першої потреби.

«Працівники місцевої сільради продовжують збирати інформацію щодо потреб населення. Ізюмська РВА та Оскільська СВА ведуть роботу щодо надання компенсації за пошкоджені домоволодіння в селі Студенок. Дякуємо всім міжнародним партнерам, громадам, райадміністрації за оперативне реагування та допомогу постраждалим!», – зазначив Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: