У селі під Харковом від обстрілів окупантів спалахнули сім пожеж

9:37  |  26.05.2022
Харьковщине передали пожарную автоцистерну из Великобритании

Фото: kharkivoda.gov.ua

За добу рятувальники Харківщини здійснили 24 оперативні виїзди, з яких: на ліквідацію пожеж — 13, у т.ч. пожеж спричинених обстрілами — 10, пожеж, що сталися з інших причин — 3; крім того 5 раз рятувальники викликались для проведення аварійно-рятувальних робіт, 6 — для надання допомоги населенню та співробітникам поліції. Про це повідомили в ГУ ДСНС України в Харківській області.

Пожежі, спричинені ворожими обстрілами трапились у Чугуївському (3) та Харківському (7) районах області.

Так, О 12:20 25 травня внаслідок ворожих обстрілів сталося відразу 7 пожеж у селі Циркуни Харківського району області. За різними адресами горіло три житлових будинки, чотири господарчих споруди та лазня на загальній площі понад 800 кв.м.

Для ліквідації загорянь було залучено 9 одиниць пожежно-рятувальної техніки та 40 осіб особового складу ДСНС. Усі пожежі вдалось повністю приборкати о 17:30. За попередніми даними жертв та постраждалих немає.

Аварійно-рятувальні роботи проводились у зруйнованих будівлях Київського, Слобідського, Салтівського, Холодногірського та Новобаварського районів міста Харкова.

Піротехнічними підрозділами ДСНС протягом доби здійснено 66 залучень для знешкодження ворожих боєприпасів, ліквідовано 29 ворожих боєприпасів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: