У Салтівському районі вкрали контейнери для сміття

10:14  |  16.08.2022
У Салтівському районі вкрали контейнери для сміття

Фото: city.kharkov.ua

КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» повідомляє про крадіжку двох контейнерів для сміття, які в тестовому режимі було встановлено на «червоних лініях» Салтівського району.

Як повідомили на підприємстві, такі контейнери встановили на спеціально обладнаних бетонних майданчиках, віддалених від приватних будинків, для забезпечення чистоти та більш надійного захисту пакетів з побутовими відходами від вуличних тварин.

У ніч з 11 на 12 серпня невідомі особи викрали два контейнери, встановлені на вул. Академіка Павлова. Підприємством було подано заяву до поліції про вчинення даного злочину та пошук крадіїв.

«У той час, як усі працівники підприємства з перших днів війни не припиняли піклуватися про чистоту нашого міста, виїжджали на маршрути під обстрілами, прибирали та вивозили побутові відходи, знайшлися особи, які пішли на таку крадіжку. Я розцінюю це як спробу дестабілізувати ситуацію в місті та роботу нашого підприємства в цілому», — зазначив директор КП «КВПВ» Олексій Артикуленко.

На підприємстві нагадали, що у приватному секторі контейнери встановлюються для того, щоб полегшити мешканцям збір побутових відходів та покращити санітарно-екологічну ситуацію в мікрорайонах. Усього по вул. Академіка Павлова було встановлено 10 таких контейнерів, а по вул. Польовій та у пров. Золотому – близько 60.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: