У Салтівському районі відновлюють внутрішньобудинкові системи

17:31  |  21.12.2022
У Салтівському районі відновлюють внутрішньобудинкові системи

Фото: city.kharkov.ua

Бригади Салтівського району управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» щодня виконують понад 150 заявок, що надходять від харків’ян.

Як повідомила сьогодні, 21 грудня, майстер ділянки Салтівського району Ірина Решетилова, ремонтники підрозділу роблять все можливе, щоб харків’яни, які проживають в одному із районів, що найбільше постраждав від ворожої агресії, були з водою та налагодженим водовідведенням.

«Харків’яни повертаються у свої квартири та просять нас відновити зруйновані внутрішньобудинкові комунікації у своїх будинках. Щодня усуваємо понад 100 дрібних пошкоджень на внутрішньобудинкових мережах та вводах, чистимо каналізаційні колодязі, міняємо запірну арматуру. Беремо в роботу і масштабні реконструкції у будинках, де системи були розморожені та значно пошкоджені. Зокрема, у будинку на вул. Світлій замінили 10 м мереж водовідведення та введення, по пр. Тракторобудівників відновили випуск, по вул. Валентинівська переклали 12 м систем водопостачання», – повідомила Ірина Решетилова.

За її словами, із настанням холодів ремонтники управління отримують все більше заявок на прочистку каналізаційних колодязів та випусків.

Наприклад, 21 грудня фахівці завершують обробку водовідведення по Салтівському шосе.

Тому майстер просить харків’ян дбайливіше ставитися до експлуатації системи стоків у своїх квартирах і не перетворювати санвузли на сміттєві баки.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: