У Салтівському районі відкрилася перша дитяча локація «СПІЛЬНО»

12:50  |  01.06.2023
У Салтівському районі відкрилася перша дитяча локація «СПІЛЬНО»

Фото: city.kharkov.ua

Харківський міський голова Ігор Терехов 1 червня взяв участь у відкритті Дитячої точки «СПІЛЬНО» від Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ). Це вже шоста локація «СПІЛЬНО», створена в Харкові.

Очільник міста подякував співробітникам ЮНІСЕФ за розвиток дитячих ініціатив у місті та наголосив, що саме зараз, за відсутності офлайн-навчання у школах, є нагальна потреба у таких проєктах.

«Війна дуже змінила все у житті наших дітей. Але, попри це, ми продовжуємо працювати. Дякую ЮНІСЕФ за підтримку Харкова! Вітаю з відкриттям офісу у нашому місті! І сподіваюся на подальшу співпрацю. А також вірю в те, що вже 1 вересня у нас буде безпечно, і діти зможуть піти до школи. Усіх з Днем захисту дітей!» — зазначив Ігор Терехов.

Своєю чергою провідний координатор ЮНІСЕФ з надзвичайних питань Мустафа Бен Мессауд повідомив, що днями у Харкові відкрився офіс фонду. Це  допоможе поглибити співпрацю з місцевою владою та зрозуміти потреби харківʼяни.

«Я повністю згоден з паном мером у тому, що діти повинні мати щасливе дитинство, гратися та ходити до школи, а не страждати. Ми в Україні вже 30 років і будемо тут доти, доки молодь та малеча потребуватимуть нашої допомоги та піклування. Відтепер наші спеціалісти працюють безпосередньо у Харкові, щоб налагодити звʼязок з місцевою владою та мати можливість реалізувати ще більше корисних проєктів для дітей», — зазначив Мустафа Бен Мессауд.

Намет з активностями розташований у парку «Перемога». Відсьогодні він працюватиме щодня, з 10:00 до 19:00.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: