У Салтівському районі оновлюють внутрішньобудинкові системи

11:48  |  04.12.2023
У Салтівському районі оновлюють внутрішньобудинкові системи

Фото: city.kharkov.ua

Бригади дільниці з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем Салтівського району комплексу «Харківводовідведення» з початку року оновили комунікації холодної води в 50 будинках, водовідведення — у 35, зливової каналізації — у 45 і замінили понад 6 км мереж.

Як повідомив начальник районної служби Андрій Євдошенко, роботи проводяться поетапно в кожному під’їзді.

«Замість старих металевих труб ми встановлюємо сучасні поліетиленові, з тривалішим терміном експлуатації. Вже традиційно встановлюємо на системах максимальну кількість запірної арматури, щоб під час роботи мінімізувати відключення послуг споживачам. У грудні запланували оновити зливову каналізацію в будинках, а також замінити 300 м систем холодної води та 120 м — водовідведення», — зазначив Андрій Євдошенко.

Заступник директора комплексу Олексій Кучеревський розповів, що у пріоритеті залишаються відновлювальні роботи в будинках, пошкоджених обстрілами. Оскільки Салтівський район — один із найбільш постраждалих від збройної агресії рф, там таких будівель особливо багато.

«В першому півріччі виконали відновлювальні заходи у всіх пошкоджених будинках у Салтівському районі, куди планували заселяти мешканців», – зазначив Олексій Кучеревський.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: