У Салтівському районі ліквідували понад 420 пошкоджень на водоводах

16:20  |  25.01.2023
У Салтівському районі ліквідували понад 420 пошкоджень на водоводах

Фото: city.kharkov.ua

Бригади Салтівської служби зовнішніх водопровідних мереж КП «Харківводоканал» минулого року усунули 422 пошкодження на водоводах. Як повідомив начальник Салтівської районної служби В’ячеслав Глущенко, також фахівці впорядкували 275 оглядових колодязів і капітально відремонтували 102 водорозбірні колонки.

За його словами, ремонтні та профілактичні роботи на об’єктах водопровідного господарства району ведуться щодня, що дозволяє повністю контролювати ситуацію з подачею води.

Зокрема, заключний цикл комплексу відновлювальних заходів зараз проходить на магістралі діаметром 300 мм на вул. Чигирина.

«Тут перекладається ділянка технічно зношеного трубопроводу завдовжки 15 м. Певні складнощі виникли під час проведення земляних робіт, оскільки тут розташовані інші міські комунікації. На час ремонту магістралі підвезення води мешканцям здійснюється автоцистернами підприємства, і орієнтовно завтра, після остаточного завершення робіт, водопостачання відновимо у повному обсязі», — повідомив В’ячеслав Глущенко.

Сьогодні ремонтники почали відновлювальні роботи на 15-ти пошкоджених ділянках водоводів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: