У поліції перевіряють, кому належать знайдені зубні протези у катівні села Піски-Радьківські на Харківщині

11:31  |  06.10.2022
В катівні окупантів в селі Піски-Радьківські на Харківщині знайшли коробку з вирваними зубами

Фото: Сергій Болвінов/Facebook

Поліція Харківської області направила контейнер зі знайденими зубними протезами у катівні села Піски-Радьківські на експертизу. Слідчі також перевіряють інформацію про те, що контейнер міг належати місцевому дантисту. Про це під час брифінгу розповів начальник слідчого управління поліції Харківської області Сергій Болвінов, — повідомляє «Суспільне».

«Вони належним чином оглянуті, упаковані та направлені до експертної установи відповідно до постанови слідчого про проведення молекулярно-генетичної експертизи. Простіше кажучи, для виявлення ДНК профілю та встановлення, кому саме належать залишки цих зубів», — повідомив Болвінов.

«Інформація, яка є в публічному доступі про ймовірне відношення цих зубів до власника дантиста перевіряється. Після проведення досудового розслідування буде надана детальна інформація, що ми встановимо», — додав він.

Нагадаємо, раніше MyKharkov.info повідомляли, що в селі Піски-Радьківські на Харківщині правоохоронці знайшли ще одну катівня російських окупантів.

Також відомо, що в селі Піски-Радьківські окупанти до смерті закатували учасника АТО. В катівні окупантів в селі Піски-Радьківські на Харківщині знайшли коробку з вирваними зубами.
Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: