У Основ’янському районі відновлюють водоводи

15:21  |  06.01.2023
У Основ'янському районі відновлюють водоводи

Фото: city.kharkov.ua

Бригади служби зовнішніх водопровідних мереж Основ’янського району КП «Харківводоканал» відремонтували аварійну ділянку водоводу та відновили водопостачання на вул. Москалівській.

Як повідомив начальник районної служби Ігор Кім, ця ділянка трубопроводу забезпечує водою кілька вулиць приватного сектору Основ’янського району.

«Провели комплексні заходи на технічно зношеній ділянці, де аварійні пориви траплялися дуже часто. Також відновили оглядові колодязі, перевірили запірну арматуру. Тепер наші абоненти отримуватимуть послуги своєчасно та в повному обсязі», — наголосив Ігор Кім.

За його словами, ремонти на зовнішніх мережах продовжуються по всьому району. Зокрема, бригади виконують заміну 18 м транзитного трубопроводу у підвалі будинку на пр. Юрія Гагаріна.

Щоб не залишати мешканців багатоповерхових будинків без води, роботи проводяться поетапно, а водопостачання припиняється лише під час перепідключення водоводів.

«Працюємо в обмежених умовах, але перекладання робимо оперативно та якісно. Встановили нову запірну арматуру, що дозволить за потреби відключати водопостачання лише частини будинку», — повідомив Ігор Кім.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: