У Новобаварському районі замінили майже півтора кілометри водоводів

15:39  |  05.07.2023
У Новобаварському районі замінили майже півтора кілометри водоводів

Фото: city.kharkov.ua

З початку року бригади служби водопровідних мереж Новобаварського району комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» переклали 1460 м трубопроводів та відновили 130 водорозбірних колонок.

Як повідомив начальник районної служби Євген Сальков, зокрема, ремонтники закінчують відновлювальні роботи на водоводі у пров. Ржевському. Там комунальники переклали 15 м технічно зношеного трубопроводу діаметром 300 мм.

«Ремонт плановий: до диспетчерської служби надійшло кілька заявок від мешканців із проханням усунути аварійну ситуацію на цьому водоводі. Трубопровід розташований уздовж внутрішньоквартальної дороги, і при аварійних протіканнях розмивалася основа проїжджої частини. Перекладання завершили. Сьогодні закінчуємо благоустрій території та передаємо об’єкт дорожнім службам для подальшого асфальтування», — зазначив Євген Сальков.

За його словами, цього року ремонтники районної служби ліквідували 286 аварій на водоводах, упорядкували 299 оглядових колодязів і замінили 12 пожежних гідрантів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: