У Новобаварському районі відновлюють водопостачання

14:00  |  02.02.2023
У Новобаварському районі відновлюють водопостачання

Фото: city.kharkov.ua

Бригади аварійно-відновлювальних робіт КП «Харківводоканал» відновлюють водопостачання на пр. Любові Малої у Новобаварському районі. Як повідомив начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж комплексу «Харківводопостачання» Євген Сальков, ремонтники перекладають дві аварійні ділянки трубопроводу діаметром 200 мм.

Учора завершили перший етап реконструкції з заміною 10 м мереж, а сьогодні почали підготовчі та земляні роботи з оновлення 20 м другої технічно зношеної ділянки водоводу.

«Цей трубопровід забезпечує водою багатьох мешканців району. Щоб не створювати проблем споживачам, заміну проводимо без відключення водопостачання. Заздалегідь передбачили паралельну подачу води. Зараз облаштовуємо місце першої заміни та починаємо ремонт другої», — поінформував Євген Сальков.

Він наголосив, що з початку року бригади комплексу вже переклали 40 м зовнішніх мереж на вул. Семінарській та завершили масштабне оновлення магістрального водоводу на вул. Полтавський Шлях.

У січні майстри дільниці провели комплексні роботи з усунення 66 позаштатних ситуацій на об’єктах водопостачання, облаштували 65 оглядових колодязів та відремонтували 16 вуличних колонок.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: