У Новобаварському районі ремонтують водоводи

18:15  |  07.06.2022
У Новобаварському районі ремонтують водоводи

Фото: city.kharkov.ua

Бригади комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» 7 червня проводять ремонтні роботи на трубопроводах по вул. Полтавський Шлях та у пров. Болгарському в Новобаварському районі.

За словами начальника Новобаварського району служби зовнішніх водопровідних мереж Євгена Салькова, трубопровід по вул. Полтавський Шлях подає воду на більшу частину будинків Новобаварського району, а також мікрорайонів – Новоселівка, Холодна Гора та Лиса Гора.

«Оскільки трубопровід магістральний, було прийнято рішення не відключати водопостачання споживачів, а перепідключити на паралельні мережі. І лише частина будинків масиву Холодна Гора до закінчення ремонту отримуватиме воду на зниженому тиску. Наші фахівці вже провели земляні та попередні роботи, визначили характер протікання та обсяг ремонту. Одночасно відновлюємо технічно зношений водовід у пров. Болгарському», — наголосив Євген Сальков.

За його словами, відновлювальні роботи на цих ділянках планується закінчити сьогодні, до початку комендантської години. Щоб харків’яни не відчували дискомфорту, бригади намагаються максимально швидко реагувати на всі виклики й оперативно ліквідовувати аварійні ситуації на мережах водопостачання.

Роботи ведуться із застосуванням спецтехніки та сучасних матеріалів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: