У Новобаварському районі реконструюють внутрішньобудинкові комунікації

18:05  |  20.07.2022
У Новобаварському районі реконструюють внутрішньобудинкові комунікації

Фото: city.kharkov.ua

Ремонтники комплексу «Харківводовідведення» закінчують заміну 66 м внутрішньобудинкових мереж у будинку на вул. Свинаренка, 12-а у Новобаварському районі. Про це повідомив начальник управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем КП «Харківводоканал» Валерій Харлан.

«Тут ми замінили технічно зношені металеві труби на сучасні пластикові. Роботи провели у кілька етапів, щоб мінімізувати відсутність води у споживачів. Сьогодні завершуємо реконструкцію водовідведення у будинку та зазначаємо, що всі внутрішньобудинкові комунікації до зимового періоду підготовлені», — розповів Валерій Харлан.

За його словами, ревізійні роботи ведуться у всіх районах міста згідно з графіком, складеним спільно з КП «Жилкомсервіс».

«Через продовження воєнних дій будинки потрапляють під обстріли, тому постійно вноситься коригування і змінюється першочерговість ремонтів. У наших майстрів додалося роботи, але робимо все можливе, щоб якісно підготувати до зимового періоду внутрішньобудинкові комунікації у всіх 6,5 тис. будинків», — зазначив Валерій Харлан.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: