У Новобаварському районі перекладають мережі холодного водопостачання

14:39  |  21.07.2022
У Новобаварському районі перекладають мережі холодного водопостачання

Фото: city.kharkov.ua

Бригади комплексу «Харківводопостачання» перекладають 70 м трубопроводу діаметром 225 мм на вул. Власенка у Новобаварському районі. Про це повідомив начальник Новобаварського району служби зовнішніх водопровідних мереж Євген Сальков.

«Перекладання проводиться без відключення водопостачання, оскільки трубопровід забезпечує водою мешканців 40 багатоповерхових будинків. Також на цій ділянці прокладено й інші комунікації міської інфраструктури, тому доводиться діяти дуже акуратно. Але завдяки вмінню та навичкам наших майстрів, роботи йдуть чітко за графіком. Як і заплановано, протягом кількох днів завдання виконаємо», — наголосив Євген Сальков.

Також він повідомив, що паралельно бригади комплексу усувають аварійні ситуації, що виникають на інших водоводах. Зокрема, вчора, 20 липня, вони оперативно ліквідували дефекти на ділянках трубопроводів на вул. Тверській та вул. Виконкомівській.

Загалом по місту ремонтники учора усунули 11 пошкоджень на трубопроводах холодного водопостачання та упорядкували сім оглядових колодязів, а 21 липня запланували реконструювати 14 пошкоджених ділянок.

Повідомити про витік води можна за тел. 15-33. Для економії часу бригад необхідно докладно повідомляти про виток води, а також надавати номер телефону заявника для уточнення.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: