У Новобаварському районі оперативно відновлюють водопостачання

12:56  |  16.08.2022
У Новобаварському районі оперативно відновлюють водопостачання

Фото: city.kharkov.ua

Ремонтники Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» 15 серпня ліквідували 15 пошкоджень на ділянках трубопроводів холодного водопостачання та упорядкували 14 оглядових колодязів.

Зокрема, великий обсяг відновлювальних робіт було проведено у Новобаварському районі, де капітально відремонтували та усунули течі на чотирьох оглядових колодязях по вул. Селянській та вул. Баварській.

Також бригади підготували до перекладки ділянку магістралі по пр. Ново-Баварському та 16 серпня після завершення робіт займуться її благоустроєм.

Як зазначив начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Новобаварського району Євген Сальков, фахівці систематично аналізують ситуацію з технічним станом водоводів та докладають усіх зусиль та навичок, щоб водопровідне господарство було готове до стабільної роботи в осінньо-зимовий період.

«Безумовно, враховуємо і можливість виникнення екстрених аварійних ситуацій, пов’язаних із безперервною ворожою агресією. І на цей випадок у нас вироблено чіткий план дій щодо оперативної ліквідації аварій», — повідомив він.

За інформацією підприємства, сьогодні, 16 серпня, ремонтники усувають пошкодження на 22 ділянках водоводів. У роботах задіяно 25 бригад комплексу «Харківводопостачання».

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: