У Немишлянському районі відновлюють внутрішньобудинкові комунікації

17:20  |  11.07.2022
У Немишлянському районі відновлюють внутрішньобудинкові комунікації

Фото: city.kharkov.ua

Бригади Комплексу «Харківводовідведення» КП «Харківводоканал» щодня беруть у роботу понад 30 заявок мешканців Немишлянського району, а також активно готують внутрішньобудинкові системи до зими. Як повідомила начальник дільниці Немишлянського району Іоланта Дика, у пріоритеті підрозділу — будинки харків’ян, які постраждали від ворожої агресії.

Зокрема, внаслідок прямих влучень було суттєво пошкоджено внутрішньобудинкові системи на вул. Краснодарській, 177 та вул. Танкопія, 51.

«Детально проаналізувавши ситуацію з кількістю мешканців та технічним станом комунікацій, оперативно провели комплекс необхідних заходів. Таким чином, незважаючи на певні труднощі, спричинені серйозними руйнуваннями, змогли відновити подачу води. Також великих збитків завдають обстріли внутрішньобудинковим системам водовідведення, внаслідок чого руйнуються каналізаційні стояки. Але й тут нашим досвідченим бригадам вдається тримати ситуацію під контролем», — наголосила Іоланта Дика.

За її словами, інтенсивними темпами в районі продовжують готувати внутрішньобудинкові системи до осінньо-зимового періоду. Зокрема, нещодавно фахівці замінили ділянки трубопроводів на вул. Амосова, 9 та Салтівському шосе, 248-а.

«До проведення ремонтних робіт завжди підходимо комплексно, не забуваючи про системи зливової каналізації, які у разі несправності можуть завдати чимало неприємностей мешканцям. Тому за необхідності своєчасно проводимо ремонтні та профілактичні заходи. А щоб оперативніше виконувати відповідні роботи, ведемо чітке планування об’єктів. На черзі — будинок на вул. Рибалка, 27, де необхідно замінити системи водопостачання», – повідомила Іоланта Дика.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: