У Немишлянському районі відкрили чотири меморіальні дошки загиблим випускникам ліцеїв

15:55  |  29.08.2023
Меморіальна дошка

Фото: прес-служба Харківської міської ради

У Немишлянському районі відкрили Харкова чотири меморіальні дошки загиблим випускникам ліцеїв №11 та 74, які захищали суверенітет і територіальну цілісність України. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

Дмитро Бражніков (позивний — Длінний) одним з перших став до лав тероборони та спецпідрозділу «Kraken». Загинув 1 березня 2022 року внаслідок влучання ракети в будівлю ХОВА.

Ігор Пахомов (позивний — Сімейний) ще у 2014 році приєднався до бригади спеціального призначення «Азов». У 2022 році став бійцем спецпідрозділу «Kraken». Загинув 25 березня 2022 року під час визволення села Вільхівка.

Олександр Кравченко (позивний — Tokio) після початку вторгнення вступив до лав 225-го батальйону 127-ї бригади сил ТрО. Загинув у вересні 2022 року, звільняючи Харківщину.

Данило Семененко (позивний — Sam) загинув у травні 2022 року, захищаючи Рубіжне. Нагороджений орденом «За мужність» ІІІ ступеня.

У заходах взяли участь представники райадміністрації, а також рідні та близькі загиблих, побратими, друзі, педагоги закладів освіти та мешканці району.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: