У Куп’янську загинув чоловік, який підірвався на міні

10:52  |  28.03.2023
У Куп'янську загинув чоловік, який підірвався на міні

Фото: Лариса Говина/Суспільне Харків

Подія сталася 27 березня у місті Куп’янськ поблизу місцевого комунального підприємства. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

50-річний чоловік хотів навести лад на присадибній ділянці та натрапив на ворожу протипіхотну міну. Він отримав тяжкі тілесні ушкодження, від яких загинув.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група Куп’янського РВП ГУНП в Харківській області.

Слідчим відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Поліція звертає увагу місцевих мешканців на те, що території, які ще не обстежили сапери, можуть бути «усіяні» російськими боєприпасами.

«Не слід пересуватися не перевіреними шляхами, відвідувати цвинтарі та дачні будинки, ліси, особливо ті, що розташовані неподалік колишніх військових позицій або перебували в окупації та не обстежені саперами. При виявленні підозрілого або вибухонебезпечного предмета у жодному разі не можна чіпати його, слід обмежити до нього доступ інших осіб. Для знешкодження предмета слід одразу викликати спеціалістів за номерами 101 або 102», — повідомили в поліції.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: