У Київському районі відновлюють пошкоджені обстрілами водоводи

13:37  |  14.06.2022
У Київському районі відновлюють пошкоджені обстрілами водоводи

Фото: city.kharkov.ua

Бригади служби зовнішніх водопровідних мереж Київського району комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» оперативно усунули пошкодження на ділянці трубопроводу діаметром 100 мм на вул. Метробудівників. Про це повідомив начальник районної служби Віталій Чупандін.

«Внаслідок прямого влучення снаряда в трубопровід холодного водопостачання сталася руйнація водоводу. У стислий термін фахівці провели комплекс ремонтних заходів із використанням спецтехніки. Після завершення земляних робіт визначились з обсягом заміни пошкодженої ділянки трубопроводу. У результаті переклали 15 м мереж та повністю відновили водопостачання», — зазначив він.

За інформацією підприємства, вчора, 13 червня, бригади усунули в місті шість пошкоджень на трубопроводах і упорядкували дев’ять оглядових колодязів, а сьогодні взяли в роботу вісім об’єктів.

Для економії часу ремонтних бригад харків’ян просять детальніше повідомляти про витоки води, вказуючи місце самої точки витоку та точну адресу, а також надавати номер телефону заявника для уточнення.

Цю інформацію приймають за тел. 15-33.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: