У Ізюмському районі тривають масштабні лісові пожежі — Синєгубов (відео)

18:19  |  19.09.2024
У Ізюмському районі тривають масштабні лісові пожежі - Синєгубов

Фото: facebook.com/DSNSKHARKIV

Загальна площа, охоплена надзвичайною ситуацією, складає приблизно 719 гектарів. Для ліквідації наслідків та забезпечення безпеки було залучено близько 50 одиниць спеціальної техніки та 150 фахівців. В результаті оперативних дій вдалося евакуювати 2 дорослих та 5 неповнолітніх осіб з зони потенційної небезпеки. Завдяки злагодженим діям рятувальників та інших служб, людських жертв та постраждалих серед місцевого населення вдалося уникнути. Про це повідомив начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов в ефірі «Єдиних новин».

«Сьогодні працюємо на Ізюмщині. Ситуація біля Борової складна, попри постійні обстріли в громаді проживає понад 2000 людей. Ворогом зруйнована значна частина інфраструктури. Провели сьогодні нараду із місцевим керівництвом щодо опалювального сезону, гуманітарної допомоги та надання соціальних послуг населенню», — повідомив начальник Харківської ОВА.

Триває евакуація цивільного населення з прифронтових громад Куп’янського району.

«Загалом, з 29 населених пунктів трьох громад вже евакуйовано близько 68 родин з дітьми, забезпечивши їх переміщення у безпечні місця. Водночас, евакуаційні роботи продовжуються, адже маємо евакуювати ще 201 сімʼю», — наголосив Олег Синєгубов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: