У Харкові жінка з півторарічним сином мешкала у підвалах будинків

16:27  |  22.06.2023
У Харкові жінка з півторарічним сином мешкала у підвалах будинків

Фото: hk.npu.gov.ua

Хлопчика доставили до лікарні міста Харкова для огляду та надання медичної допомоги. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

До відділу поліції № 1 ХРУП № 1 надійшло повідомлення про те, що на території Основ’янського району міста Харкова 26-річна жінка разом з півторарічним сином мешкає в непридатних для життя підвалах будинків і приймальнику склотари.

Працівники ювенальної превенції разом зі службою у справах дітей виїхали за адресою перебування жінки. На момент огляду малюк знаходився в пункті прийому житлового будинку в жахливих умовах.

У дитини та матері документи відсутні. Дитину доставили до лікарні міста Харкова для огляду та надання медичної допомоги.

Наразі працівники служби у справах дітей вирішують питання щодо надання жінці тимчасового житла для подальшого мешкання з дитиною в придатних для життя умовах.

Щодо жінки складений адміністративний протокол за ч. 1 ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: