У Харкові збільшили фінансування на освіту

14:25  |  01.12.2023

Харківська міська рада внесла зміни до бюджету Харківської міської територіальної громади на 2023 рік. Відповідне рішення було ухвалене сьогодні, 1 грудня, на позачерговій сесії міськради. Про це повідомляє прес-служба Харківської міської ради.

Як повідомили в Департаменті бюджету і фінансів, це обумовлено необхідністю приведення обсягів міжбюджетних трансфертів у відповідність до постанови Кабінету Міністрів України та розпорядження начальника Харківської обласної військової адміністрації, згідно з якими передбачене збільшення освітньої субвенції на 6,6 млн грн та перерозподіл субвенції на здійснення переданих видатків у сфері освіти в обсязі 28,2 млн грн.

Крім того, передбачено 800 тис. грн для проведення капітального ремонту приміщень підвалу (протирадіаційного укриття) в Харківському національному академічному театрі опери та балету ім. М. В. Лисенка.

У департаменті зазначили, що ці зміни дозволять збільшити обсяг фінансування соціально значущих напрямків діяльності міста та забезпечити виконання покладених на органи місцевого самоврядування повноважень.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: