У Харкові завершують прибирання опалого листя

16:48  |  06.12.2022
У Харкові завершують прибирання опалого листя

Фото: city.kharkov.ua

КП «Комплекс з вивозу побутових відходів» вивезло понад 80 тис. куб. м опалого листя, що становить 89% від загального запланованого обсягу.

Як повідомили на підприємстві, листя з дворів Харкова почали вивозити з 14 вересня. Для цього було задіяно спеціальну техніку — навантажувачі, самоскиди, сміттєвози та бункеровози. Щоденне вивезення опалого листя становить понад 1,1 тис. куб. м.

Особливістю вивезення опалого листя цьогоріч стало використання при його збиранні фронтальних автонавантажувачів, що полегшило працю двірників та прискорило виробничий процес. Якщо раніше навантаження одного сміттєвозу вручну проводилося двірниками протягом трьох годин, то зараз це займає близько однієї години.

«Така організація праці дозволила підприємству вперше впоратися із вивезенням опалого листя своїми силами, не залучаючи сторонні організації. Тим самим вдалося заощадити грошові кошти підприємства», – зазначив заступник директора з організаційних питань КП «КВПВ» Артем Семикопенко.

За сприятливих погодних умов повністю завершити роботу зі збирання та вивезення опалого листя в Харкові планують протягом наступних 10 днів.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: