У Харкові затримали сутенера, який викрав жінку та продав її у «трудове рабство»

18:10  |  22.08.2024
У Харкові затримали сутенера, який викрав жінку та продав її у "трудове рабство"

Фото: hk.npu.gov.ua

До своєї злочинної діяльності він залучив ще двох осіб — адміністратора та оператора. Зловмисник використовував уразливий стан жінок та втягував їх в зайняття проституцією. Ціна за «послуги» коливалась від 4000 до 15 000 гривень за годину. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

20 серпня правоохоронці припинили незаконний «бізнес» зловмисника та провели низку обшуків. Відомо, що фігурант залучив до своєї злочинної діяльності ще двох осіб, які виконували ролі адміністратора та оператора.

Правоохоронці виявили трьох жінок, які були втягнуті в заняття проституцією. Вартість надання секс-послуг за годину коливалась від 4000 до 15 000 гривень. Місця зустрічей визначали «замовники» таких послуг.

В результаті проведення обшуків були вилучені мобільні телефони, банківські картки, носії інформації, гроші та інші речові докази.

Також під час слідчих оперативних дій поліцейські встановили, що в липні чоловік викрав жінку, на ім’я Анастасія. Потерпілу побили та надалі незаконно утримували в будинку, а потім продали у «трудове рабство».

На даний час слідчі повідомили організатору про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми), ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України.

Зловмиснику обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із внесенням застави у розмірі 450 000 гривень. Згідно зі санкцією статті йому загрожує до 12 років позбавлення волі.

Досудове розслідування триває.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: