У Харкові затримали чоловіка за вбивство сусіда

19:59  |  16.12.2023
У Харкові затримали чоловіка за вбивство сусіда

Фото: hk.npu.gov.ua

Зловмисник наніс знайомому кілька ножових поранень, від яких останній помер. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

15 грудня до відділу поліції № 1 Харківського РУП № 1 надійшло повідомлення про те, що в одній з будівель Основ’янського району під час сварки чоловік наніс своєму сусіду кілька ножових поранень.

На місце виїжджала слідчо-оперативна група. Встановлено, що 43-річний чоловік знаходився вдома на кухні комунальної квартири, коли почув, як сусід напідпитку ображає свою матір.

Чоловік заступився за жінку. Після чого між чоловіками виникла сварка. В ході конфлікту 39-річний сусід наніс іншому кілька ножових поранень. Від отриманих травм 43-річний потерпілий помер.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років ув’язнення.

Чоловік затриманий в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Процесуальне керівництво здійснює Слобідська окружна прокуратура міста Харків.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: