У Харкові затримали чоловіка за скоєння квартирної крадіжки

17:59  |  16.06.2023
У Харкові затримали чоловіка за скоєння квартирної крадіжки

Фото: hk.npu.gov.ua

Зловмисник викрав у потерпілого комплект ключів від вхідних дверей та прийшов за побутовою технікою. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

14 червня до ВП № 2 ХРУП № 2 з заявою звернувся мешканець одного із багатоповерхівок по проспекту Героїв Харкова. Він повідомив, що невідомий скоїв крадіжку побутової техніки з його квартири.

Поліцейські виявили, що вхідні замки на дверях квартири пошкоджень не мають та, ймовірно, були відкриті аналогічним ключем чи іншим схожим для відкривання приладом.

16 червня співробітники Управління карного розшуку ГУНП в Харківській області спільно зі співробітниками територіального підрозділу встановили, що до крадіжки причетний 38-річний харків’янин.

Зловмисник пояснив, що крадіжку скоїв за допомогою викрадених у потерпілого комплекту ключів від вхідних дверей. Викрадене майно перевозив на автомобілі однієї зі служб таксі міста, після чого продав стороннім особам.

Речові докази встановлені та вилучені.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

На теперішній час поліцейські перевіряють причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території інших районів міста Харкова.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: