У Харкові закрили для відвідування Польський меморіал жертвам тоталітаризму

17:28  |  05.06.2023
У Харкові закрили для відвідування Польський меморіал жертвам тоталітаризму

Фото: city.kharkov.ua

КП «Ритуал» відсьогодні, 5 червня, тимчасово закрило вхід на Польський меморіал жертвам тоталітаризму, що знаходиться в шостому квадраті Лісопаркової зони (Харківське шосе).

Як зазначили на підприємстві, таке рішення було ухвалене через можливу наявність там артилерійських снарядів, що не розірвалися, та інших вибухонебезпечних предметів.

«Меморіал розташований практично на околиці Харкова і з перших днів війни дуже постраждав від артобстрілів. Там були пошкоджені адмінбудівля, таблички з прізвищами загиблих польських воїнів та могила з хрестом. Щоб убезпечити відвідувачів меморіалу, ухвалено рішення про залучення відповідних піротехнічних служб до його повного обстеження», — зазначили в КП.

Також там нагадали, що продовжуються роботи з обстеження територій міського цвинтаря №17 (вул. Курочкіна Гора,1), міського цвинтаря №15 (вул. Володі Дубініна) та міського цвинтаря №13 (вул. Пушкінська, 108). Через імовірну наявність на кладовищах вибухонебезпечних предметів вхід на них досі заборонений.

Детальну інформацію про роботу цвинтарів та ритуальні послуги можна отримати за тел.: 16-40, (057) 712-10-34, а також на офіційних сторінках КП «Ритуал» у соціальних мережах.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: