У Харкові за тиждень усунули понад 70 аварійних ситуацій на водоводах

14:55  |  28.11.2022
У Харкові за тиждень усунули понад 70 аварійних ситуацій на водоводах

Фото: city.kharkov.ua

Бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» за минулий тиждень усунули 71 аварійну ситуацію на трубопроводах. Також фахівці впорядкували 46 оглядових колодязів на водоводах з заміною запірно-регулювальної арматури та капітально відремонтували 17 водорозбірних колонок.

Напередодні аварійники ліквідували 14 поривів на трубопроводах. Зокрема, значний обсяг робіт було виконано у Салтівському районі. Там бригади відремонтували ділянку водоводу на вул. Леся Сердюка і замінили 6 м аварійних мереж на вул. Валентинівській.

Як повідомив начальник районної служби зовнішніх водопровідних мереж В’ячеслав Глущенко, ремонт проводився без відключення споживачів.

«Комфорт харків’ян завжди ставимо на перше місце, особливо в такому районі, як Салтівський, де жителі сповна пережили і обстріли, і руйнування, тому намагаємося усі реконструкції на трубопроводах планувати заздалегідь та проводити без відключення води. Традиційно території розриттів упорядковуємо, а де потрібно — передаємо для асфальтування відповідним службам», — зазначив В’ячеслав Глущенко.

28 листопада ремонтники почали ліквідацію 13 пошкоджень на мережах. Зокрема, три позаштатні ситуації усувають у Слобідському районі, по дві — в Індустріальному, Київському та Немишлянському.

Інформацію про аварії у системі водопостачання приймають за тел.: 15-33.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: