У Харкові за тиждень усунули понад 60 пошкоджень на водоводах

13:16  |  19.09.2022
У Харкові за тиждень усунули понад 60 пошкоджень на водоводах

Фото: city.kharkov.ua

Бригади Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» за минулий тиждень усунули 66 аварійних ситуацій на водоводах, упорядкували 67 оглядових колодязів і капітально відремонтували 16 вуличних колонок.

Зокрема, 18 вересня фахівці ліквідували вісім поривів на трубопроводах холодного водопостачання та упорядкували сім оглядових колодязів, а сьогодні розпочали ремонт 16 ділянок водоводів. У відновлювальних роботах задіяно 25 бригад.

Також лабораторією санітарно-епідеміологічного контролю щодня проводяться дослідження якості води. Фахівці підтверджують, що якість водопровідної води, яка подається до будинків харків’ян, відповідає всім санітарно-гігієнічним нормам.

Для економії часу бригад харків’ян просять докладніше повідомляти про виток води, вказуючи місце самої точки витоку та точну адресу, а також надавати номер телефону заявника для уточнення. Цю інформацію приймають за тел.: 15-33.

«Ми працюємо для вас, шановні харків’яни, і завдяки вашим своєчасним оплатам за послуги стабільно подаємо воду у цей складний час. Всі ваші кошти спрямовуються виключно на виробничі потреби, які зараз значно зросли», — наголосили на підприємстві.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: