У Харкові за тиждень усунули 130 аварійних ситуацій на водоводах

12:15  |  12.12.2022
У Харкові за тиждень усунули 130 аварійних ситуацій на водоводах

Фото: city.kharkov.ua

Бригади аварійно-відновлювальних робіт Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» за минулий тиждень усунули 130 позаштатних ситуацій на трубопроводах холодного водопостачання.

Також ремонтники упорядкували 90 оглядових колодязів на водоводах із заміною запірно-регулюючої арматури та капітально відремонтували 16 водорозбірних колонок.

Напередодні бригади ліквідували 13 поривів на трубопроводах та відновили п’ять оглядових колодязів.

Зокрема, значний обсяг робіт виконали в Салтівському районі, де ліквідували дві аварійні ситуації на трубопроводах і упорядкували оглядовий колодязь. Також по три об’єкти відновили у Новобаварському та Індустріальному районах міста.

Як повідомив начальник служби зовнішніх водопровідних мереж Шевченківського району Андрій Цілогородцев, учора ремонтники закінчили усунення складного ушкодження на пр. Перемоги.

«На місці пориву розташовано кілька інженерних комунікацій. Щоб не пошкодити їх, частину робіт виконували вручну. Одразу після ремонту провели благоустрій місця розриття. Також завершили поточний ремонт оглядового колодязя на вул. Новопрудній. Сьогодні запланували ремонтні роботи на водоводах по вул. Клочківській, вул. 23 Серпня та вул. Ахсарова», — повідомив Андрій Цілогородцев.

12 грудня ремонтники Комплексу «Харківводопостачання» розпочали ліквідацію 21 пошкодження на мережах.

Окрім Шевченківського, по три нештатні ситуації усувають у Салтівському та Новобаварському районах, а також по дві – у Слобідському, Холодногірському та Немишлянському.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: