У Харкові за місяць усунули 390 пошкоджень на водоводах

16:14  |  02.11.2022
У Харкові за місяць усунули 390 пошкоджень на водоводах

Фото: city.kharkov.ua

Бригади Комплексу «Харківводопостачання» КП «Харківводоканал» у жовтні усунули 390 аварійних ситуацій. Також протягом місяця ремонтники впорядкували 273 оглядові колодязі з заміною запірно-регулювальної арматури та капітально відремонтували 62 водорозбірні колонки.

Як повідомили на підприємстві, напередодні бригади ліквідували десять пошкоджень на трубопроводах та відремонтували шість оглядових колодязів. Зокрема, в Індустріальному районі ремонтники усунули дві серйозні аварійні ситуації на вул. Молодіжній та вул. Індустріальній.

«Пошкодження на трубопроводах були досить складними. Щоб уникнути істотних втрат води, відновлювальні роботи довелося проводити з відключенням мешканців від водопостачання. Тож працювали оперативно, але якісно. Ремонтники успішно впоралися з поставленими завданнями, після чого привели території до ладу», — повідомив начальник районної служби водопровідних мереж Володимир Сундук.

2 листопада бригади взяли в роботу 14 пошкоджених ділянок трубопроводів. Повідомити про аварії у системі водопостачання міста можна за тел.: 15-33.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: