У Харкові за добу усунули 11 дефектів на мережах теплопостачання

13:59  |  30.11.2022
У Харкові за добу усунули 11 дефектів на мережах теплопостачання

Фото: city.kharkov.ua

Працівники КП «Харківські теплові мережі» за добу оперативно ліквідували 11 дефектів. Як повідомили на підприємстві, попри суттєве зниження температури, роботи тривають цілодобово.

Ситуацію ускладнюють багаточасові аварійні та планові відключення електроенергії, які також впливають на джерела теплопостачання. Їхню роботу доводиться налагоджувати  щодня.

Зокрема, напередодні лише у Холодногірському районі протягом восьми годин було знеструмлено 19 джерел теплопостачання та виник програмний збій на одній з пересувних котелень.

На ХТМ зазначили, що внаслідок таких відключень у всіх районах міста  зупиняються насоси, в системі падає тиск, знижується температура теплоносія.

«Під час нового запуску, який доводиться відпрацьовувати щодня, виникають дефекти на мережах. Але наші теплоенергетики роблять усе можливе, щоб харків’яни залишалися з теплом, наскільки це можливо в умовах війни і відсутності електричної енергії.  Зокрема, особливо важливі об’єкти оснащуються генераторами», — повідомили на підприємстві.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: