У Харкові внаслідок зіткнення трьох автівок загинув чоловік

19:08  |  02.10.2023
У Харкові внаслідок зіткнення трьох автівок загинув чоловік

Фото: hk.npu.gov.ua

Внаслідок зіткнення трьох машин загинув один із водіїв, ще один кермувальник отримав тілесні ушкодження. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

2 жовтня близько 13:50 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду по проспекту Олександрівському. Сталося зіткнення автомобіля «Volkswagen Jetta» під керуванням 36-річного водія з «Ореl Vестrа», який надалі сконтактував з транспортним засобом «Volkswagen Transporter”.

47-річний водій «Ореl” від отриманих травм помер на місці події. Кермувальник «Volkswagen Jetta» отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні.

Слідчими вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч. 2 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає від 3 до 8 років тюремного ув’язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до 3 років або без такого.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: