У Харкові виявили розважальний заклад, що працював під час комендантської години

10:52  |  15.07.2023
У Харкові виявили розважальний заклад, що працював під час комендантської години

Фото: hk.npu.gov.ua

Стосовно власниці клубу правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення та вилучили продукцію, що реалізовувалась без ліцензії. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

14 липня поліцейські Харківського районного управління поліції №1 із залученням полку поліції особливого призначення провели заходи щодо перевірки нічних клубів, ресторанів, кафе, барів.

На території Основʼянського району правоохоронці виявили розважальний заклад, який працював у нічний час та реалізовував алкогольні напої без ліцензії.

Поліцейські сектору дільничних офіцерів поліції склали щодо власниці протокол про адміністративне правопорушення за ст. 164 (порушення порядку провадження господарської діяльності) Кодексу України про адміністративні правопорушення та вилучили понад 150 пляшок алкогольних напоїв, пива, упаковок табаку для кальяну.

У закладі працівники ювенальної превенції виявили неповнолітню, яка вживала алкоголь. Щодо батьків 17-річної дівчинки складено протокол за ст. 184 (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов’язків щодо виховання дітей) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Також поліцейські притягнули до адміністративної відповідальності її 21-річну подругу за ст. 180 (доведення неповнолітнього до стану сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

«Поліція нагадує, що у Харківській області продовжує діяти комендантська година з 23:00 до 5:00. У цей час заборонено перебувати у громадських місцях, пересуватися вулицями пішки або транспортом», — повідомили в поліції

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: