У Харкові викрито двох сутенерок, які втягували дівчат у заняття проституцією (відео)

17:16  |  18.10.2023
У Харкові викрито двох сутенерок, які втягували дівчат у заняття проституцією

Фото: hk.npu.gov.ua

До незаконної діяльності фігурантка залучила двоюрідну сестру. Вона виконувала функції оператора-модератора, допомагала відповідати на дзвінки «клієнтів», розповідала про сексуальні послуги та умови їх надання, вела запис. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

Зловмисниці, використовуючи уразливий стан громадянок України, втягували їх у зайняття проституцією на території Харкова.

Вартість надання сексуальних послуг коливалася від 4 до 5 тисяч гривень за годину та визначалася організатором у залежності від зовнішніх даних дівчат та спектру послуг, які вони готові були надати. 50% відсотків від заробленого дівчата перераховували на банківські картки фігуранток.

Незаконну діяльність зловмисниці здійснювали дистанційно з інших міст України — зі столиці та міста Луцьк Волинської області.

17 жовтня поліцейські провели 4 санкціоновані обшуки у місцях розпусти та за місцями мешкання зловмисниць у Києві та  Луцьку Волинської області.

Під час проведення заходів вилучені мобільні телефони, макбук, ноутбук, цифрові носії інформації, понад 150 тисяч гривень та понад 10 тисяч доларів США, інша валюта, засоби контрацепції, банківські картки, корпус бойової гранати ф-1, чорнові записи.

Зловмисницям повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає від 4 до 7 років позбавлення волі.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: