У Харкові викрили групу осіб, які створювали та займалися розповсюдженням порнографії

14:57  |  23.02.2024
У Харкові викрили групу осіб, які створювали та займалися розповсюдженням порнографії

Фото: hk.npu.gov.ua

Дві 31-річні жінки організували роботу онлайн-порностудій, де працювали дівчата у якості веб-моделей та за гроші розповсюджували контент порнографічного характеру через Інтернет в режимі реального часу. Про це повідомили в пресслужбі ГУ НП в Харківській області.

Зловмисниці орендували дві квартири, які облаштували відповідним інтер’єром, комп’ютерною технікою, вебкамерами, освітленням.

В порностудіях працювали три адміністратори та близько 13 вебмоделей. Дівчата отримували кошти у цифровій валюті, які надалі виводили на банківські рахунки.

22 лютого 2024 року поліцейські міграційної поліції спільно зі слідчими СУ ГУНП в Харківській області із залученням полку поліції особливого призначення та під процесуальним керівництвом Харківської обласної прокуратури припинили злочинну діяльність.

Під час проведення більш ніж 10 санкціонованих обшуків вилучено кошти в сумі майже 45000 в гривневому еквіваленті, мобільні телефони, системні блоки, ноутбуки, вебкамери, флеш-носії інформації, Led-лампи для освітлення, банківські картки, стартові пакети, сім-картки, договори оренди облаштованих під студії приміщень, секс-іграшки, чорнові записи.

П’ятьом зловмисницям повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: