У Харкові викрили чоловіка у зберіганні дитячої порнографії

17:00  |  01.02.2024
У Харкові викрили чоловіка у зберіганні дитячої порнографії

Фото: hk.npu.gov.ua

Під час санкціонованого обшуку в персональному комп’ютері фігуранта правоохоронці виявили завантажені файли з ознаками порнографії. Про це повідомили в пресслужбі поліції Харківщини.

Поліцейські встановили, що чоловік одержав доступ та зберігав заборонені законодавством файли, що містять сцени дитячої порнографії.

31 січня в ході обшуку вилучено персональний комп’ютер та мобільний телефон зловмисника.

Після накладення арешту на вилучені речі та проведення ряду експертиз буде вирішене питання щодо повідомлення порушнику про підозру за ч. 1 ст. 301-1 (одержання доступу до дитячої порнографії, її придбання, зберігання, ввезення, перевезення чи інше переміщення, виготовлення, збут і розповсюдження) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає до 6 років позбавлення волі, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років.

Викрили зловмисника поліцейські управління міграційної поліції спільно зі слідчими ХРУП № 2 Головного управління Національної поліції в Харківській області під процесуальним керівництвом Салтівської окружної прокуратури.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: