У Харкові викрили бордель, замаскований під масажний салон (відео)

15:44  |  15.02.2023
У Харкові вкрили бордель, замаскований під масажний салон

Фото: hk.npu.gov.ua

Організатори закладу підшукували молодих жінок, які перебувають у скрутному матеріальному становищі та втягували їх у заняття проституцією. Про це повідомили в відділі комунікації поліції Харківщини.

10 лютого поліцейські управління міграційної поліції спільно зі слідчими, із залученням інспекторів з охорони праці провели обшук у місці надання сексуальних послуг, замаскованому під масажний салон.

За словами начальника сектору організаційної роботи Управління міграційної служби ГУНП в Харківській області Тамари Славетної, на момент слідчих дій у салоні перебувало п’ять жінок, втягнених у заняття проституцією, та двоє «клієнтів».

«Правоохоронці вилучили грошові кошти у сумі близько 21 тисячі гривень, мобільні телефони, чорнові записи та інші речові докази», — зазначила Тамара Славетна.

Слідчо-оперативні дії проводилися у рамках кримінального провадження, відкритого за ч. 2 ст. 303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 7 років тюремного ув’язнення.

Призначено низку експертиз, після яких буде вирішене питання про повідомлення зловмисникам про підозру у скоєнні злочину.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Метки:

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: