У Харкові відзначають День гідності та свободи

13:01  |  21.11.2023
Прапор України в Харкові

Фото: телеграм-канал Харківської міської ради

У закладах освіти Харкова сьогодня, 21 листопада, відзначають День гідності та свободи. Про це повідомляє телеграм-канал Харківської міської ради.

Зокрема, учні закладів освіти Немишлянського району долучилися до відзначення Дня гідності та свободи. У ліцеях та гімназіях онлайн були проведені тематичні уроки, конкурс малюнків та круглий стіл «Події в Україні в листопаді 2013 року очима молоді».

Також, у закладах освіти в Слобідському районі провели заходи до Дня гідності та свободи. Зокрема, були організовані тематичні лекції, круглі столи та семінари, спрямовані на розширення знань учнів про Революцію гідності, формування громадянської активності, а також виховання ціннісного ставлення до демократичних свобод, закріплених Конституцією України.

З Днем гідності та свободи привітав харків’ян і міський голова Ігорь Терехов. «Гідність та свобода. Ці поняття близькі серцю кожного українця. Вони визначають сутність нашої нації, її силу, незламність та готовність у будь-яких обставинах відстоювати свої права», — написав мер Харкова.

Він зазначив, що захищаючись від російського агресора, Україна сьогодні знову бореться за свою свободу та незалежність. Метр за метром наші відважні захисники та захисниці визволяють окуповані території, доводячи, що українці — нація гідних людей.

«Ми гідні поваги та честі. Ми гідні самостійно обирати вектор розвитку нашої держави та бути щасливими на своїй рідній землі. Це аксіома, і нехай про це знає весь світ!», — зазначив Ігор Терехов.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: