У Харкові відсвяткували День родини (Фото)

17:19  |  10.07.2023
День родини

Фото: прес-служба Харківської міської ради

Свято з нагоди Дня родини пройшло у ТРЦ «Французький бульвар».

Як повідомили в Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту, мета заходу — популяризація сімейних цінностей та зміцнення родинних стосунків. Директор департаменту Олександр Власенко привітав харків’ян із Днем родини та побажав, щоб у кожній домівці панували спокій, любов, достаток та взаєморозуміння. За його словами, міська влада підтримує сім’ї та робить все можливе, щоб місто було комфортним для виховання молодого покоління.

День родини

Фото: прес-служба Харківської міської ради

Багатодітним матерям та матерям-героїням вручили Подяки міського голови. Також багатодітні сім’ї отримали подарунки, а 90 дітей віком від 7 до 10 років безкоштовно відвідали «Франсільванію» та на тематичному майданчику познайомилися з професіями рятувальника, поліціянта та кондитера.

День родини

Фото: прес-служба Харківської міської ради

У рамках свята працівники клубів за місцем проживання провели майстер-класи з виготовлення українських оберегів. Ще діти зробили для своїх мам та бабусь квіти з тканини, сплели браслети дружби тощо. Крім того, «Кумедні вчені» влаштували наукове шоу.

Також на святі виступили творчі колективи клубів за місцем проживання.

День родини

Фото: прес-служба Харківської міської ради

Організатори — Департамент у справах сім’ї, молоді та спорту, Харківський міський центр дозвілля молоді, Харківський міський центр клубів за місцем проживання, ТРЦ «Французький бульвар» за підтримки Харківської обласної організації профспілки працівників освіти та науки України.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: