У Харкові відновлюють роботу ринків

16:23  |  16.05.2023
У Харкові відновлюють роботу ринків

Фото: city.kharkov.ua

Департамент економіки та комунального майна проаналізував основні показники економічного та соціального розвитку міста Харкова за I квартал 2023 року.

Зокрема, у департаменті повідомили, що у місті функціонують 12 гіпермаркетів, 183 супермаркети, 35 торгових центрів, у яких є широкий асортимент товарів, побутової техніки, будматеріалів. Крім того, на території міста здійснюють роздрібну торгівлю понад 180 магазинів українських торговельних мереж.

Триває поступове відновлення зруйнованих об’єктів ринкової торгівлі. Зокрема, відновлено 15 з 18 зруйнованих або частково пошкоджених ринків та торгових майданчиків.

Крім того, у департаменті повідомили, що станом на 1 квітня 2023 року чисельність безробітних, які перебувають на обліку в службі зайнятості, становила майже 1,8 тис. осіб (на аналогічний період минулого року — 4,3 тис. осіб).

Для стабілізації ситуації ринку праці проводилися комплексні заходи щодо збереження робочих місць. Надавалася допомога роботодавцям з часткового безробіття у зв’язку з військовим становищем, яка за I квартал 2023 року склала 2,8 млн грн.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: