У Харкові відновлюють роботу ліфтів

19:36  |  11.07.2022
У Харкові відновлюють роботу ліфтів

Фото: city.kharkov.ua

Робітники КСП «Харківгорліфт» займаються технічним обслуговуванням внутрішньобудинкових електромереж і ліфтів та усувають аварійні ситуації, викликані обстрілами міста. За даними центральної диспетчерської служби КСП «Харківміськліфт», у червні з питань роботи ліфтів надійшло 1453 заявки.

Усього у житлових будинках комунальної форми власності зараз працюють 6170 ліфтів, або 90,9% від загальної кількості ліфтів, що їх обслуговує підприємство. Тимчасово не працюють 618 ліфтів у 196 будинках: 506 – у Київському, 42 – у Салтівському, 22 – у Шевченківському, 21 – в Індустріальному, 12 – у Немишлянському, 6 – у Слобідському, 4 – в Основ’янському, 3 – у Новобаварському, 2 – у Холодногірському районах.

За інформацією підприємства, внаслідок воєнних дій у місті не працюють 565 ліфтів, із них 308 ліфтів (Київський район) відновлювати недоцільно, 37 – неможливо запустити через значні руйнування, а 148 запустять після заміни зруйнованого обладнання.

Фахівці КСП щодня виконують ремонт та запуск ліфтів. Зокрема, за минулий тиждень було відновлено роботу 26 ліфтів.

Крім того, з перших днів війни ключовим напрямом діяльності КСП «Харківміськліфт» було відновлення світла у житлових будинках.

За інформацією центральної диспетчерської служби, у неділю, 10 липня, з питань роботи внутрішньобудинкових електромереж надійшла 51 заявка, 27 з яких відносяться до компетенції РЕМ (аварії на зовнішніх електромережах), 14 заявок було виконано електромонтерами КСП «Харківміськліфт» того ж дня, а 10 заявок, станом на ранок 11 липня, перебувають у роботі.

Если вы нашли опечатку на сайте, выделите ее и нажмите Ctrl+Enter

Сообщить об опечатке

Текст, который будет отправлен нашим редакторам: